Region:

Junior Innesäljare

Beskrivning av tjänsten

Vi på JS Energi är sveriges ledande sälj, installatör och servicefirma inom värmepumpar. I över 20 år har vi vuxit och har idag ett etablerat välrenommerat varumärke samtidigt som vi fortfarande bara är i början av våra resa att bygga Svenska Värmepumpslandslaget.

Vår säljorganisation för nya värmepumpar behöver nu förstärkas med en junior innesäljare och vi letar med ljus och lykta efter just dig som är den perfekta matchen till vårt redan vassa team.

Av vilken anledning är vi på jakt efter en junior innesäljare?
Vår tidigare juniora säljare har nu tagit steget vidare i karriären och i egen bil kör runt i Skåne, Blekinge och Halland, där han gör kundbesök och säljer värmepumpar vilket är anledningen att vi nu behöver fylla på underifrån i organisationen och vill här hitta personen som vill utvecklas till vår nästa stjärna inom försäljning på JS Energi.

Vad innebär det då att vara junior innesäljare hos oss?
Som junior innesäljare är du en del av vårt säljteam, hjälper till att hantera inkommande förfrågningar, skapar offerter och följer upp de förfrågningar som du själv skapat och gör vad du kan för att tillsammans med aktiv coachning vinna affärer.

För att passa i rollen som junior innesäljare ska du:

  • ha tidigare arbetslivserfarenhet med försäljning eller andra kundbemötande yrken, som ex butiksarbete etc.
  • vara tävlingsmänniska, dvs hata att förlora och älska att vinna
  • Gilla detaljer och att göra saker rätt, men också lära dig av de misstag du gör och på det viset bli bättre och vinna mer.
  • Goda språkkunskaper inom engelska språket både skriftligt och muntligt.
  • Mycket goda kunskaper inom svenska språket, både skriftligt och muntligt.
  • Älska att utvecklas, läser böcker inom personlig utveckling och ha som mål att hela tiden bli bättre inom både ditt yrke, dina fritidsintressen och i allt annat som du företar dig som människa.
  • Älska när det händer mycket på jobbet och vilja vara med i förändringsarbete, vi bygger nämligen löpande vårt bolag mot att hela tiden bli mer kundfokuserade, lönsammare, bättre och större.
  • Vara trygg i dig själv som människa, erfaren av att både ge och ta emot konstruktiv kritik både till dina chefer och att själv hantera att få konstruktiv kritik.

Då tjänsten är en juniortjänst där vi är fullt medvetna om att du inte kan yrket från början så är tjänstgöringsorten till 100% på vårt kontor i Helsingborg. Det kan förekomma att man behöver åka ut på något kundbesök eller liknande i akutsituationer och därför är det krav både på tillgång till egen bil och körkort.

Vi är fullt medvetna om att vi inte söker en erfaren innesäljare, utan just vitsen med en junior innesäljare är att vi vill hitta just dig som vill växa tillsammans med oss, ha daglig coachning och ge järnet för att just utvecklas och göra din karriär hos oss.

Så är du personen som passar på ovan och har du en personlighet som du tror passar hos oss på JS Energi så tveka inte att söka tjänsten här på vår sida med både en CV och ett personligt brev som förklarar varför det är just du som skulle passa perfekt till att utvecklas till vår nästa stjärna.
Det går också bra att söka tjänsten via Linkedin.

Ansökningar utan CV och Personligt brev kommer inte att hanteras när det rör sig om denna tjänsten.

Eventuella frågor (ej ansökan) skickas på epost till peter.borgman@jsenergi.com (VD)

Regioner: Helsingborg
Rekryterare: Peter Borgman

Sök denna tjänst

Droppa filer här eller klicka för att ladda uppDu kan ladda upp max 3 filer, 128 MB per fil.
Tillåtana filtyper: .pdf, .doc, .docx, .jpg, .jpeg, .png
Junior Innesäljare

Sök denna tjänst

Droppa filer här eller klicka för att ladda uppDu kan ladda upp max 3 filer, 128 MB per fil.
Tillåtana filtyper: .pdf, .doc, .docx, .jpg, .jpeg, .png