Karriär

Hur vill din karriärsresa se ut? På JS Energi har du möjlighet att påverka din framtid med fokus på det som passar just dig och din personlighet.

Hur är det att jobba hos oss?

En av de stora fördelarna att jobba på JS Energi är att vi hela tiden letar efter nya, bättre och effektivare sätt att utföra det dagliga arbetet. Att skapa utrymme för våra medarbetare att driva på den personliga utvecklingen med hjälp av det landslag av kompetens som man omges av. Du som medarbetare på JS Energi skall ha stora möjligheter att påverka hur din framtid skall se ut och vad som är viktigt för dig på just din karriärsresa.

Följ med våra tekniker:

Vad tycker vi är viktigt?

Våra värderingar tar sin rätt i ”Pappa Jans” grundläggande värdering som han bar med sig i hela sitt liv. ”Vi gör rätt för oss”

Teknikertrappan - ständig utveckling

En viktig del i hela vår resa och tillväxt är att vi har tekniker som vill göra resan med oss. För att en tekniker skall se JS som ett företag som är attraktivt är det viktigt att vi arbetar med att både utmana dem och utveckla de som vill utvecklas. För detta har vår tjänsteorganisation tagit fram kompetenstrappan som reglerar hur man som tekniker kan göra karriär inom JS Energi.

Det är viktigt att det inte bara är tekniken som är viktig för att en tekniker skall kunna ta steget till Senior tekniker, utan det är minst lika viktigt att den sociala faktorn är med i det hela.